Έξι γκολ, διαδοχικές εναλλαγές και ισοφάριση στις καθυστερήσεις συνέθεσαν το σκηνικό στην αναμέτρηση του Φωκικού με τον ΑΠΣ Κηφισσό, που ολοκληρώθηκε με 3-3 για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Άμφισσας παρέμεινε αήττητη, ενώ ο Κηφισσός απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η μεγάλη ανατροπή του Ταμυναϊκού στη Λαμία, όπου το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου μετατράπηκε σε 2-4. Νίκες πέτυχαν επίσης η Κάρυστος και η Νέα Αρτάκη, ενώ ρεπό είχε η Αναγέννηση Σχηματαρίου.
Φωκικός–Κηφισσός: Ο Γεωργουσόπουλος έδωσε τον βαθμό στο φινάλε
Ο Κηφισσός άνοιξε το σκορ στο 8’ με τον Τσίαμη και στο 25’ ο Κουγιώτας πέτυχε το 0-2. Ο Φωκικός απάντησε με τον Γεωργουσόπουλο, στο 26’,και έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Μερκούρη στο 35’.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κουγιώτας σκόραρε ξανά στο 57’, δίνοντας νέο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η τελευταία απάντηση, όμως, ανήκε στον Φωκικό: στο 92’ ο Γεωργουσόπουλος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.
Με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Φωκικός έφτασε τους πέντε βαθμούς, παραμένοντας αήττητος και σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή. Ο Κηφισσός ανέβηκε στους επτά, όσους έχει πλέον και ο Διαγόρας.
Ανατροπή με τέσσερα γκολ του Ταμυναϊκού στη Λαμία
Ο ΠΑΣ Λαμία προηγήθηκε με τον Η. Ματθαίου στο 12’ και διπλασίασε τα τέρματά του με τον Μαργαρίτη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος είχε εντελώς διαφορετική εξέλιξη. Ο Ταμυναϊκός σημείωσε τέσσερα γκολ, στο 62’, 66’, 77’ και 90+4’, ανατρέποντας το σκορ και κατακτώντας τη νίκη με 4-2. Έτσι έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, αφήνοντας τη Λαμία στους τρεις.
Νίκη για την Κάρυστο, τεσσάρα της Νέας Αρτάκης
Ο ΑΟ Καρύστου επικράτησε του Αστέρα Σταυρού με 1-0 και ανέβηκε στους έξι βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τους πρωτοπόρους. Ο Αστέρας παραμένει χωρίς βαθμό.
Η Νέα Αρτάκη νίκησε τον ΑΟ Αγράφων με 4-0. Ο Σόσα άνοιξε το σκορ στο 27’, ο Πολίτης έκανε το 2-0 στο 42’, ο Αλεξίου σημείωσε το τρίτο γκολ στο 79’ και ο Πολίτης, με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 90’, ολοκλήρωσε το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς, ενώ η ομάδα των Αγράφων παρέμεινε στον έναν.
Στην κορυφή και ο Διαγόρας
Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής επικράτησε της Θήβας με 1-0, χάρη στο γκολ του Ντέντια στο 71’. Με τη νίκη αυτή έφτασε τους επτά βαθμούς και μοιράζεται την κορυφή με τον Κηφισσό, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία του. Η Θήβα παραμένει χωρίς βαθμό.
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
| Αναμέτρηση | Σκορ |
|---|---|
| Φωκικός – ΑΠΣ Κηφισσός | 3-3 |
| ΠΑΣ Λαμία – Ταμυναϊκός | 2-4 |
| ΑΟ Καρύστου – Αστέρας Σταυρού | 1-0 |
| Νέα Αρτάκη – ΑΟ Αγράφων | 4-0 |
| Διαγόρας Αγίας Παρασκευής – Θήβα | 1-0 |
Ρεπό: Αναγέννηση Σχηματαρίου.
Η βαθμολογία

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Π.Α.Σ ΛΑΜΙΑ – ΦΩΚΙΚΟΣ
ΚΗΦΙΣΣΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
Α.Ο. ΘΗΒΑ – Α.Ο. ΚΑΡΥΣΤΟΥ
Α.Ο. ΑΓΡΑΦΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΡΕΠΟ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ



© 2020 - 2021 | Designed with 💗 by