• Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
8 °c
Parnassos
10 ° Δε
10 ° Τρ
12 ° Τε
15 ° Πε
Τετάρτη, 6 Μαΐου, 2026
  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
iparnassos
media
  • Βοιωτία
    • Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
    • Δήμος Λεβαδέων
  • Φθιώτιδα
    • Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας
    • Δήμος Λαμιέων
    • Δήμος Λοκρών
  • Φωκίδα
    • Δήμος Δελφών
    • Δήμος Δωρίδας
  • Παρνασσός
  • Στερεά
  • Ελλάδα
  • Αθλητισμός
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Άλλα Σπορ
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Βοιωτία
    • Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
    • Δήμος Λεβαδέων
  • Φθιώτιδα
    • Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας
    • Δήμος Λαμιέων
    • Δήμος Λοκρών
  • Φωκίδα
    • Δήμος Δελφών
    • Δήμος Δωρίδας
  • Παρνασσός
  • Στερεά
  • Ελλάδα
  • Αθλητισμός
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Άλλα Σπορ
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
iparnassos
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
Αρχική Εκλογές ΟΤΑ 2023 Εκλογές Δήμος Δελφών

“Καν’ το όπως ο Δήμος Πατρών και ο κομμουνιστής δήμαρχος Κώστας Πελετίδης”

11 Σεπτεμβρίου, 2023
σε Εκλογές Δήμος Δελφών, Εκλογές ΟΤΑ 2023
0 0
0
Οι υποψήφιοι με τη ΛΑ.ΣΥ στη Φωκίδα (photos)
0
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τοποθέτηση από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Δελφών

Σ την πρόσληψη 180 εργαζομένων πλήρους απασχόλησης για τον καθαρισμό των σχολικών κτιρίων της πόλης προχωράει αυτές τις μέρες ο δήμος Πατρών με μια απόφαση που πάει κόντρα στην κυβερνητική πολιτική και στην σχετική εγκύκλιο προς τους δήμους η οποία προβλέπει μερική απασχόληση 2 και 3 ωρών. Ο κομμουνιστής δήμαρχος Κώστας Πελετίδης είχε ζητήσει από την κυβέρνηση έγκριση και χρηματοδότηση για την πρόσληψη σχολικών καθαριστριών πλήρους ωραρίου, αίτημα που η κυβέρνηση της ΝΔ αρνήθηκε να ικανοποιήσει.

Μία στάση εχθρική στις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας, καθώς οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι επιτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για την υγεία και την ποιότητα ζωής των παιδιών στα σχολεία. Πρόκειται για εργαζόμενους που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στα σχολικά συγκροτήματα των δήμων, με τις κυβερνήσεις να τους κρατάν επί χρόνια σε εργασιακή ομηρεία. Η απαίτηση που προβάλουν η Λαϊκή Συσπείρωσης και το ΚΚΕ για την μονιμοποίηση στις θέσεις εργασίας τους, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, αποτελεί την μόνη δίκαιη λύση.

Συντεταγμένα στις αντιλαϊκές κυβερνητικές επιταγές στάθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και η δημοτική αρχή Δελφών, εισηγούμενη την πρόσληψη 43 εργαζομένων μερικής απασχόλησης 2 ωρών. Μία πρόταση που δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες καθαριότητας των σχολικών μονάδων του δήμου μας όπως έχει δείξει η εμπειρία τόσων χρόνων. Με την πρόταση της δημοτικής αρχής συντάχθηκαν σύσσωμες οι άλλες παρατάξεις τις αντιπολίτευσης (κατεβαίνουν δεν κατεβαίνουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές) πλην Λαϊκής Συσπείρωσης, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η σύγκλιση των κομμάτων τους στην κεντρική πολιτική σκηνή, μετατρέπεται σε ταύτιση στο επίπεδο της Τοπικής Διοίκησης, όπου και βρίσκουν εφαρμογή οι αντιλαϊκές κρατικές πολιτικές.  

Όλοι τους μπορούν να πάνε με όλους, όπως δείχνουν οι διεργασίες για το στήσιμο των συνδυασμών, οι τοποθετήσεις των αστικών κομμάτων, οι κινήσεις των στελεχών τους μπροστά στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη. Μόνο οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στάθηκαν σταθερά απέναντι στον κυβερνητική δημοτική αρχή Δελφών. Μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να εκφράσει την ευρύτερη διάθεση αλλαγής αυτής της κατάστασης, αποτελώντας τη δύναμη της 100% μαχητικής λαϊκής αντιπολίτευσης και συνεπούς υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων σε τοπικό επίπεδο στις εκλογές του Οκτώβρη.

ShareTweetSend
Παρακαλώ συνδεθείτε για να συμμετάσχετε στη συζήτηση
ADVERTISEMENT
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
iparnassos_mainlogo

nowtopia_mainlogo © 2020 - 2021 | Designed with 💗 by ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ

Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Βοιωτία
  • Φθιώτιδα
  • Φωκίδα
  • Παρνασσός
  • Αθλητισμός
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
  • Οικο-περιβάλλον
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Άρθρα και απόψεις
  • Εκλογές ΟΤΑ 2023

nowtopia_mainlogo © 2020 - 2021 | Designed with 💗 by ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ

Καλως ορισες πισω!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας παρακάτω

Ξέχασες τον κωδικό σου? Εγγραφείτε

Δημιουργία νέου λογαριασμού!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για εγγραφή

*Με την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου.
Ολα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Σύνδεση

Ανακτήστε τον κωδικό πρόσβασής σας

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Σύνδεση