Η κυρία Ντίνα Νικολάου, διάσημη σεφ και πρέσβειρα της Ελλάδας και της ποιοτικής κουζίνας στο εξωτερικό ,έκανε την τιμή να παρουσιάσει ντόπιους παραγωγούς με τα εξαιρετικά προϊόντα τους. Ολα έγιναν στα πλαίσια της διαφορετικής κοπής βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαγαρά, που πρωτοπόρησε και έδωσε ένα άλλο νόημα σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις,γεγονός που φάνηκε και από την αθρόα προσέλευση του κόσμου.
Όλη η πολιτική ηγεσία της πόλης και του νομού ήταν παρούσα ή ήταν δια αντιπροσώπων, άλλοι παρέμειναν λίγο λόγω των πολλών υποχρεώσεων των ημερών, που δεν τους επιτρέπουν να κάνουν διακρίσεις και να απουσιάσουν από καμία Βασιλόπιτα συλλόγου. Οι βασιλόπιτες που κόβονται αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πάρα πολλές ,αλλά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαγαρά, εκτός από την πολύτιμη καλεσμένη, ήταν διαφορετική.
Η κ.Ντίνα Νικολάου, μας μίλησε,ενώ και ο κύριος Αγνιάδης αναφέρθηκε στην σημαντική εκδήλωση και την σημασία της, ενώ τίμησε το Επιμελητήριο Βοιωτίας την κ.Νικολάου με μία τιμητική πλακέτα.

Δεν ξέρω αν “μύρισαν” εκλογές ή τα χρόνια που είχαμε να βρεθούμε ήταν πολλά, άλλα σίγουρα αυτό το απόγευμα ήταν γεμάτο από αλήθειες και αισιοδοξία, γιατί έχουμε παραγωγούς στην περιοχή μας που προσπαθούν και θα πρέπει να τους στηρίζουμε .Μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και λόγω της αγαστής συνεργασίας με το Επιμελητήριο Βοιωτίας και με τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς που είναι αρωγός σε καινοτόμες δράσεις.
Το φλουρί το κέρδισε η κ.Ντίνα Μαράντου Γέρου που θα είναι η τυχερή του 2023 ,καθώς κέρδισε και ενα πολύ ωραίο δώρο απο τον σύλλογο.




Η σεφ Ντίνα Νικολάου, ακομπλεξάριστη, από τους τίτλους που έχει κερδίσει στην καριέρα της, παρουσίασε τους παραγωγούς και τους έθεσε ουσιαστικές ερωτήσεις.



© 2020 - 2021 | Designed with 💗 by