Μ ε εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα basket της Ά ΕΣΚΑΣΕ. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την 16η αγωνιστική, η οποία είχε αναβληθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου λόγω καιρού και λόγω της ύπαρξης κρουσμάτων κορονοϊού σε κάποιες ομάδες.
Ο ΓΑΣ υποδέχεται στο “Καμπεράκης” το αδύνατο σχετικά Αλιβέρι και στόχος των παικτών του Τάκη Γίδα είναι η επιστροφή στις νίκες. Άμεσος και ορατός στόχος για το συγκρότημα της Άμφισσας είναι η συμπερίληψή του στην πρώτη τετράδα, ώστε στη διαδικασία των play off να διεκδικήσει ό,τι πιο φιλόδοξο μπορεί.
Για την προηγούμενη αγωνιστική διαβάστε: Βαθμολογικές ανακατατάξεις στην Ά ΕΣΚΑΣΕ
Στην Εύβοια ταξιδεύει ο Γυμναστικός για να αντιμετωπίσει τις Κονίστρες. Το σύνολο της Ιτέας πήρε απόσταση από την “ουρά” του βαθμολογικού πίνακα μετά την εντός έδρας επικράτηση με την Αμφίκλεια και χωρίς μεγάλο ψυχικό φορτίο θα προσπαθήσει το Σάββατο να κάνει μια ακόμα νίκη απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.
Κρίσιμο, όσο και δύσκολο ματς, για τη σωτηρία έχει ο Άρης στην Αμφίκλεια, όπου υποδέχεται την Παναγίτσα, ομάδα που έχει ως στόχο την τετράδα. Το ματς της ημέρας γίνεται στη Θήβα, όπου ο Άρης θα κοντραριστεί με τον συμπολίτη του Κάδμο, σε ένα παιχνίδι με φόντο την πρώτη τετράδα.
Ο ανεβασμένος Απόλλων Λιβαδειάς του Νίκου Παπούλια φιλοξενείται από τον πρωτοπόρο Λοκρό, ενώ στο ντέρμπι της ουράς η Αλίαρτος υποδέχεται την Μαλεσίνα.
Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής
(Εξ αναβολής)
Κονίστρες-Ιτέα
Αμφίκλεια-Παναγίτσα
Άρης Θήβας-Κάδμος
Βασιλικό-Σχηματάρι
Άμφισσα-Αλιβέρι
Λοκρός-Λιβαδειά
Αλίαρτος-Μαλεσίνα



© 2020 - 2021 | Designed with 💗 by