Ν έα σημαντική εξέλιξη στην πορεία υλοποίησης του τμήματος Μπράλος-Άμφισσα του συνδετήριου οδικού άξονα Λαμία-Ιτέα-Αντίριο σημειώθηκε τις αμέσως προηγούμενες ημέρες.
Πιο συγκεκριμένα, με αποφάσεις που εξέδωσε η Γενικς Διευθύντρια Απαλλοτριώσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κηρύχθηκαν οι απαλλοτριώσεις σε όλο το μήκος του οδικού άξονα Μπράλος-Άμφισσα.
Πρόσθετα, οι απαλλοτριώσεις του έργου, ως μείζονος σημασίας για την Εθνική Οικονομία, υπήχθησαν στην ταχεία διαδικασία του άρθρου 7Α του Κώδικα Απαλλοτριώσεων ύστερα από απόφαση του υπουργικού συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.
Διαδικασία η οποία είναι η ίδια που έλαβε χώρα και για τις απαλλοτριώσεις της νέας περιφερειακής οδού της Άμφισσας.