• Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
8 °c
Parnassos
10 ° Δε
10 ° Τρ
12 ° Τε
15 ° Πε
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
iparnassos
media
  • Βοιωτία
    • Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
    • Δήμος Λεβαδέων
  • Φθιώτιδα
    • Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας
    • Δήμος Λαμιέων
    • Δήμος Λοκρών
  • Φωκίδα
    • Δήμος Δελφών
    • Δήμος Δωρίδας
  • Παρνασσός
  • Στερεά
  • Ελλάδα
  • Αθλητισμός
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Άλλα Σπορ
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Βοιωτία
    • Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
    • Δήμος Λεβαδέων
  • Φθιώτιδα
    • Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας
    • Δήμος Λαμιέων
    • Δήμος Λοκρών
  • Φωκίδα
    • Δήμος Δελφών
    • Δήμος Δωρίδας
  • Παρνασσός
  • Στερεά
  • Ελλάδα
  • Αθλητισμός
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Άλλα Σπορ
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
iparnassos
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
Αρχική Φθιώτιδα Δήμος Λοκρών

Πού βρίσκεται το θέμα του υδατοδρομίου στην Αταλάντη

1 Αυγούστου, 2021
σε Δήμος Λοκρών
0 0
0
Πού βρίσκεται το θέμα του υδατοδρομίου στην Αταλάντη
0
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
ADVERTISEMENT

Σ ε πλήρη ανάπτυξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την δημιουργία επιπλέον υδατοδρομίων στην Στερεά Ελλάδα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Hellenic Seaplanes, αναφέρει σε εκτενές της ρεπορτάζ η εφημερίδα Εν Δελφοίς που κυκλοφορεί.

Ο Ν. Χαραλάμπους αναφέρεται στο ζωηρό ενδιαφέρον που υπάρχει για τη Λοκρίδα και τις κινήσεις που έχουν γίνει στην κατεύθυνση αυτή. Για την περίπτωση αυτή παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και ο Δήμαρχος Λοκρών, Θανάσης Ζεκεντές.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εν Δελφοίς που κυκλοφορεί!

exo955_iparnassos

“Στην Αταλάντη τα πράγματα ακόμα δεν είναι τόσο ώριμα, δεν έχουμε προλάβει να προχωρήσουμε όσο θα θέλαμε”, αναφέρει αρχικά ο Ν. Χαραλάμπους, για να προσθέσει ότι έχει κατατεθεί αίτηση και στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου-Καμένων Βούρλων. “Στη Λοκρίδα έχουμε στείλει μελετητές, έχουμε χαρτογραφήσει την περιοχή και μας ενδιαφέρει το ενδεχόμενο αυτό και εξαιτίας της ύπαρξης του αλιευτικού καταφυγίου. Πρέπει να πω, παράλληλα, ότι “σύμμαχο” έχουμε τόσο τη δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο όσο και τον Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανό, ο οποίος έχει έναν πλήρη σχεδιασμό για τα υδατοδρόμια στη Στερεά Ελλάδα”.

Για το ίδιο ζήτημα η Εν Δελφοίς συνομίλησε και με τον Δήμαρχο Λοκρών. “Το ενδιαφέρον είναι πράγματι υπαρκτό και αφορά στον κόλπο της Αταλάντης. Ο λόγος που έγινε η επιλογή του συγκεκριμένου σημείου είναι ότι εκεί μπορεί να ελλιμενιστεί με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια ένα υδροπλάνο στην περιοχή μας”, σημειώνει αρχικά ο Θανάσης Ζεκεντές, ο οποίος υπογραμμίζει ότι το έργο είναι αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου του Νομού Φθιώτιδας, του οποίου η έδρα βρίσκεται στη Στυλίδα.

“Δεν υπάρχει, οφείλω να πω, ακόμα η απαιτούμενη ωριμότητα για το υδατοδρόμιο στην Αταλάντη. Πράγματι, είμαστε σε επαφή και συνεργασία με την Hellenic Seaplanes και έχει όντως έρθει στην περιοχή κλιμάκιό της για το σκοπό αυτό, όπως αναφέρετε. Βέβαια, αν προχωρούσε η επένδυση στο Atalanti Hills, τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο ευοίωνα. Όμως κι έτσι, το ενδιαφέρον της Αρχής είναι συγκεκριμένο και υπαρκτό. Και είμαστε σε “ανοιχτή γραμμή” με την εταιρεία και το Νικόλα Χαραλάμπους για το σκοπό αυτό”, τονίζει ο Δήμαρχος Λοκρών.

Με δεδομένο ότι το έργο είναι αρμοδιότητας Λιμενικού Ταμείου, ρωτήσαμε τον επικεφαλής της δημοτικής Αρχής με ποιο τρόπο η τελευταία έχει σκοπό να σταθεί αρωγός στην δρομολόγηση του υδατοδρομίου στον κόλπο της Αταλάντης. “Εφόσον το έργο καρποφορήσει με το καλό, εμείς θα σταθούμε αναμφίβολα συμπαραστάτες και επιταχυντές. Θα αναλάβουμε τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών στην ξηρά και στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου, όπου είναι απαραίτητο και εκεί που θα μας υποδειχθεί”, τονίζει ο Θανάσης Ζεκεντές. 

Ετικέτες: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ShareTweetSend
Παρακαλώ συνδεθείτε για να συμμετάσχετε στη συζήτηση
Aegean_Kopanakis Aegean_Kopanakis Aegean_Kopanakis
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
iparnassos_mainlogo

nowtopia_mainlogo © 2020 - 2021 | Designed with 💗 by ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ

Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Βοιωτία
  • Φθιώτιδα
  • Φωκίδα
  • Παρνασσός
  • Αθλητισμός
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
  • Οικο-περιβάλλον
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Άρθρα και απόψεις

nowtopia_mainlogo © 2020 - 2021 | Designed with 💗 by ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ

Καλως ορισες πισω!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας παρακάτω

Ξέχασες τον κωδικό σου? Εγγραφείτε

Δημιουργία νέου λογαριασμού!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για εγγραφή

*Με την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου.
Ολα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Σύνδεση

Ανακτήστε τον κωδικό πρόσβασής σας

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Σύνδεση
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση cookies. Επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου.