• Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
8 °c
Parnassos
10 ° Δε
10 ° Τρ
12 ° Τε
15 ° Πε
Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου, 2025
  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
iparnassos
media
  • Βοιωτία
    • Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
    • Δήμος Λεβαδέων
  • Φθιώτιδα
    • Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας
    • Δήμος Λαμιέων
    • Δήμος Λοκρών
  • Φωκίδα
    • Δήμος Δελφών
    • Δήμος Δωρίδας
  • Παρνασσός
  • Στερεά
  • Ελλάδα
  • Αθλητισμός
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Άλλα Σπορ
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Βοιωτία
    • Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
    • Δήμος Λεβαδέων
  • Φθιώτιδα
    • Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας
    • Δήμος Λαμιέων
    • Δήμος Λοκρών
  • Φωκίδα
    • Δήμος Δελφών
    • Δήμος Δωρίδας
  • Παρνασσός
  • Στερεά
  • Ελλάδα
  • Αθλητισμός
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Άλλα Σπορ
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
iparnassos
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
Αρχική Οικο-περιβάλλον

Το λάδι των Ραχών κατακτά το διεθνές καταναλωτικό κοινό!

Παγκόσμια διάκριση για ελαιόλαδο από τις Ράχες Φθιώτιδας

13 Ιουνίου, 2021
σε Οικο-περιβάλλον
0 0
0
Το λάδι των Ραχών κατακτά το διεθνές καταναλωτικό κοινό!
0
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μ ια σημαντική διεθνής αναγνώριση από την επιστημονική κοινότητα πέτυχε για την ποιότητα του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδού της η ελληνική εταιρεία «Λάμος».

Πιο συγκεκριμένα, το διεθνές επιστημονικό περιοδικό Analytical Letters δημοσίευσε τη μελέτη για την επιλογή προμήθειας πρώτων υλών που εφαρμόζει η εταιρεία και την καθιστά ως μία από τις πιο καινοτόμες μονάδες τυποποίησης ελαιόλαδου.

Η μονάδα τυποποίησης ελαιόλαδου στις Ράχες Φθιώτιδας

Η παραδοσιακή μονάδα τυποποίησης και εμπορίας ελαιόλαδου «Λάμος», με επικεφαλής τον Γιώργο Φλώρο και τον Χάρη Ευαγγελάρα, εδρεύει στις Ράχες Φθιώτιδας, μια περιοχή, στην καρδιά της Ρούμελης, με σημαντική παράδοση στην παραγωγή ελαιόλαδου, ενώ συνεργάζεται με επιλεγμένα καταστήματα εστίασης σε όλη τη χώρα.

Η μελέτη εκπονήθηκε από το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς-Ραπτοπούλου με έδρα τη Λαμία, το οποίο συνεργάστηκε στενά με καθηγητές πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Πηγή: iefimerida.gr
ShareTweetSend
Παρακαλώ συνδεθείτε για να συμμετάσχετε στη συζήτηση
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
iparnassos_mainlogo

nowtopia_mainlogo © 2020 - 2021 | Designed with 💗 by ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ

Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Βοιωτία
  • Φθιώτιδα
  • Φωκίδα
  • Παρνασσός
  • Αθλητισμός
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
  • Οικο-περιβάλλον
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Άρθρα και απόψεις
  • Εκλογές ΟΤΑ 2023

nowtopia_mainlogo © 2020 - 2021 | Designed with 💗 by ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ

Καλως ορισες πισω!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας παρακάτω

Ξέχασες τον κωδικό σου? Εγγραφείτε

Δημιουργία νέου λογαριασμού!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για εγγραφή

*Με την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου.
Ολα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Σύνδεση

Ανακτήστε τον κωδικό πρόσβασής σας

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Σύνδεση