• Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
8 °c
Parnassos
10 ° Δε
10 ° Τρ
12 ° Τε
15 ° Πε
Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
iparnassos
media
  • Βοιωτία
    • Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
    • Δήμος Λεβαδέων
  • Φθιώτιδα
    • Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας
    • Δήμος Λαμιέων
    • Δήμος Λοκρών
  • Φωκίδα
    • Δήμος Δελφών
    • Δήμος Δωρίδας
  • Παρνασσός
  • Στερεά
  • Ελλάδα
  • Αθλητισμός
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Άλλα Σπορ
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Βοιωτία
    • Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
    • Δήμος Λεβαδέων
  • Φθιώτιδα
    • Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας
    • Δήμος Λαμιέων
    • Δήμος Λοκρών
  • Φωκίδα
    • Δήμος Δελφών
    • Δήμος Δωρίδας
  • Παρνασσός
  • Στερεά
  • Ελλάδα
  • Αθλητισμός
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Άλλα Σπορ
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
iparnassos
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
Αρχική Εκδηλώσεις

«Γεύσεις Ελλάδας: Σύγχρονες Καλλιεργητικές Πρακτικές και Επιχειρηματικότητα»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

24 Δεκεμβρίου, 2020
σε Εκδηλώσεις
0 0
0
semin;aria_ sterea_ellada
0
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
ADVERTISEMENT

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ο κύκλος των δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων στον κλάδο της Αγροδιατροφής με τίτλο «Γεύσεις Ελλάδας: Σύγχρονες Καλλιεργητικές Πρακτικές και Επιχειρηματικότητα». Τα σεμινάρια διοργανώθηκαν από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας και την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική για την υλοποίηση ανάλογων δράσεων ήταν η ενεργή συμμετοχή των Στερεοελλαδιτών παραγωγών με 156 μοναδικές συμμετοχές, ενώ ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών για όλες τις θεματικές ενότητες ανήλθε σε 408.
Η επιτυχία τους στηρίχθηκε στη διαθεματικότητα-διεπιστημονικότητα των αντικειμένων που αναλύθηκαν αλλά και στην επιστημονική κατάρτιση των εισηγητών που κάλυψαν όλο το φάσμα της αλυσίδας αξίας στον κλάδο της Αγροδιατροφής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κος Κωνσταντίνος Καραγιάννης επεσήμανε ότι «η μετάδοση της γνώσης δεν μπορεί ούτε να ακυρωθεί ούτε να παυθεί από την πανδημία. Αξιοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία για να ενημερώσουμε τους παραγωγούς της Περιφέρειάς μας για όλες τις σύγχρονες πρακτικές καλλιέργειας και προώθησης των αγροτικών προϊόντων. Δίνουμε λόγο και ρόλο στους πρωταγωνιστές της πρωτογενούς παραγωγής που μαζί με τους ειδικούς επιστήμονες θα διαμορφώσουν τη βέλτιστη επιχειρηματική πρακτική στον αγροτικό χώρο. Έναν χώρο, που για εμάς, εδώ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να τον υπηρετούμε, συστρατεύοντας τις δυνάμεις μας μαζί με τι δικές τους ανησυχίες για την επόμενη ημέρα. Η επόμενη ημέρα που μέσα από τέτοιες εκπαιδευτικές δράσεις θα μας βρει έτοιμους να συνεχίσουμε την πορεία προς την ανάπτυξη του Τόπου μας. Μαζί με τις Ευχαριστίες μου για την άψογη διοργάνωση, εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους με ΥΓΕΙΑ!».

Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας κος Αναστάσιος Βελισσαρίου δήλωσε «Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ, θα ήθελα καταρχήν να συγχαρώ τόσο τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια (εκπαιδευόμενους), όσο και τους αξιότιμους και έγκριτους εκπαιδευτές, για το διδακτικό έργο που παρείχαν, αλλά και όλους όσους με κάθε τρόπο συνέβαλαν για την άρτια αυτή διοργάνωση.

ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ εναρμονιζόμενη με τις προκλήσεις της εποχής θα διοργανώνει ανάλογα σεμινάρια για την εκπλήρωση μιας ποικιλίας στόχων όπως: την ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου της περιφέρειας, την προσαρμογή του ανθρώπινου δυναμικού της περιφέρειάς μας στους στόχους για την αναδιάρθρωση της ελληνικής γεωργίας στα πλαίσια της νέας αγροτικής πολιτικής, την επαγγελματική ανάπτυξη και πιστοποίηση των εργαζομένων, τόσο στον πρωτογενή όσο και δευτερογενή τομέα, και όλα αυτά με απώτερο στόχο την οικονομική ανάπτυξη της περιφέρειας μας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους διδάσκοντες και διδασκόμενους».

ShareTweetSend
Παρακαλώ συνδεθείτε για να συμμετάσχετε στη συζήτηση
Aegean_Kopanakis Aegean_Kopanakis Aegean_Kopanakis
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
iparnassos_mainlogo

nowtopia_mainlogo © 2020 - 2021 | Designed with 💗 by ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ

Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Βοιωτία
  • Φθιώτιδα
  • Φωκίδα
  • Παρνασσός
  • Αθλητισμός
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
  • Οικο-περιβάλλον
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Άρθρα και απόψεις

nowtopia_mainlogo © 2020 - 2021 | Designed with 💗 by ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ

Καλως ορισες πισω!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας παρακάτω

Ξέχασες τον κωδικό σου? Εγγραφείτε

Δημιουργία νέου λογαριασμού!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για εγγραφή

*Με την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου.
Ολα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Σύνδεση

Ανακτήστε τον κωδικό πρόσβασής σας

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Σύνδεση
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση cookies. Επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου.