Σε δύο συλλήψεις ημεδαπών προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής (17/01/2026) αστυνομικοί του Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Κατά την αστυνομική επιχείρηση κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας.
Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί για ναρκωτικά στη Λαμία
Κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη, ζυγαριά ακριβείας, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, χθες (17-01-2026) το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να κινούνται πεζοί και στη κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
- -45,4- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντός τεσσάρων αυτοσχέδιων συσκευασιών,
- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
- τα χρηματικά ποσά των -230- ευρώ και -100- δολαρίων Η.Π.Α., καθώς και
- -2- κινητά τηλέφωνα.
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.



© 2020 - 2021 | Designed with 💗 by