ΕΠΙΕΙΚΏΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ…ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ …
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου 2024 στη Πλατεία του Μπράλου, δεν γνώριζα το θέμα συζήτησης και το πληροφορήθηκα μόνο όταν συμπολίτης μας αναφέρθηκε στην προσβλητική ανακοίνωσή σας σχετικά με την αλόγιστη καθημερινή κατανάλωση νερού από τους κατοίκους του Μπράλου και την βιαστική και άστοχη απόφασή σας να κλείνει το δίκτυο ύδρευσης κάθε βράδυ από τις 12:00 π.μ. έως τις 6:00 π.μ.
Δηλώνετε πως λυπάστε. Γιατί λυπάστε; Για την αιφνίδια, απαράδεκτη και άστοχη τιμωρητική απόφασή σας, λόγω της μη συμμόρφωσης και της αδιαφορίας μιας μερίδας πολιτών, χωρίς να είστε σε θέση να απαντήσετε:
● Πότε δημιουργήθηκε το πρόβλημα;
● Πότε ενημερωθήκατε;
● Πότε έγιναν οι συστάσεις στους κατοίκους που κάνουν αλόγιστη κατανάλωση νερού από εσάς ή τον Πρόεδρο, όπως αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας; Άρα τους γνωρίζετε…
● Με τι τρόπο έγιναν οι συστάσεις; Με αποστολή επιστολής, με ηλεκτρονική αλληλογραφία, με τηλεφωνική επικοινωνία;
● Πώς τεκμηριώνεται η αλόγιστη κατανάλωση; Ποια είναι τα στοιχεία που έχετε στη διάθεσή σας;
● Ο Πρόεδρος της κοινότητας με ποιον τρόπο αντιμετώπισε το πρόβλημα; Μήπως με τρόπο καταγγελτικό προς εσάς, κρύβοντας την ανεπάρκειά του;
Οι συμπολίτες που ήρθαν στο χωριό για να περάσουν την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου δεν δημιουργούν πρόβλημα, διότι είναι πολύ λιγότεροι σε σχέση με άλλες χρονιές, και οι γεωτρήσεις που υπάρχουν επαρκούν και περισσεύουν. Και πολλά άλλα.
Κυρία Δήμαρχε, απαιτούμε όπως υποχρεούστε να μας ενημερώσετε για τους πραγματικούς λόγους της απόφασής σας, η οποία δεν οφείλεται ούτε στην κλιματική αλλαγή, ούτε στην αλόγιστη κατανάλωση.
Μαγκλάρας Παντελής
Η Ανακοίνωση του Δημου Αμφίκλειας Ελάτειας
Ανακοίνωση για κλείσιμο του δικτύου ύδρευσης στον Μπράλο τις νυχτερινές ώρες
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονο πρόβλημα υδροδότησης της Δημοτικής Κοινότητας Μπράλου, εξαιτίας του οποίου γινόμαστε αποδέκτες διαρκών παραπόνων.
Δυστυχώς, παρά τις οχλήσεις μας και την έκκληση προς τους κατοίκους για λελογισμένη κατανάλωση και παρότι γνωρίζουμε ότι η ποσότητα του νερού, τόσο της γεώτρησης όσο και της πηγής από την καταβόθρα, επαρκεί και με το παραπάνω να καλύψει τις ανάγκες του χωριού, οι δεξαμενές αδειάζουν χωρίς να προλαβαίνει να αναπληρωθεί το νερό στο εσωτερικό τους.
Η καθημερινή αλόγιστη χρήση του νερού και τα φαινόμενα μη συμμόρφωσης αλλά και αδιαφορίας μερίδας δημοτών για το μέγεθος του προβλήματος, δεν μας αφήνουν άλλα περιθώρια.
Σας ενημερώνουμε ότι το δίκτυο ύδρευσης του Μπράλου θα κλείνει κάθε βράδυ από τις 12:00π.μ. έως τις 6:00π.μ. Λυπούμαστε πραγματικά, που αναγκαζόμαστε να λάβουμε τόσο δραστικά μέτρα, όμως οφείλουμε να σεβαστούμε το κοινωνικό αυτό αγαθό και να μεριμνήσουμε για την ομαλή υδροδότηση του χωριού, ώστε όλα τα σπίτια να έχουν το απαραίτητο νερό προς πόση.
Ανοιχτή επιστολή προς τη Δήμαρχο του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας
Κυρία Δήμαρχε
Χάσατε νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε την ψυχραιμία σας και παρεκτραπήκατε. Γνωρίζουμε πως η πολιτική σας φιλοδοξία σας οδηγεί σε άδικες αν όχι παράνομες αποφάσεις εναντίον του συλλόγου μας και γενικότερα του Μπράλου, κάτι που οι ψηφοφόροι σας δεν θα το παραδεχτούν, όσο εξυπηρετείτε παράτυπα προσωπικές τους διεκδικήσεις.
Δεν είμαστε κοινοτάρχες ή αντιδήμαρχοι «ειδικού σκοπού».
Δεχόμαστε εδώ και ένα χρόνο την εκδικητική και απαξιωτική σας συμπεριφορά επειδή δεν συμπλεύσαμε πολιτικά μαζί σας στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Σας ενημερώνουμε για το εξής:
Ο σύλλογός μας δεν διαλύθηκε όπως διαρρέουν παπαγαλάκια σας. ΑΠΕΧΕΙ από όλες τις δράσεις του χωριού μας, που κάναμε τα τελευταία χρόνια φυσικά με τη δική σας βοήθεια. Όσο κι αν προσπαθείτε με πάθος, να μας «κλαδέψετε» δεν θα τα καταφέρετε γιατί εμείς δεν είμαστε παρακλάδια …..
!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΝΟΥΜΕ !!!
ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ