• Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
8 °c
Parnassos
10 ° Δε
10 ° Τρ
12 ° Τε
15 ° Πε
Τρίτη, 21 Απριλίου, 2026
  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
iparnassos
media
  • Βοιωτία
    • Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
    • Δήμος Λεβαδέων
  • Φθιώτιδα
    • Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας
    • Δήμος Λαμιέων
    • Δήμος Λοκρών
  • Φωκίδα
    • Δήμος Δελφών
    • Δήμος Δωρίδας
  • Παρνασσός
  • Στερεά
  • Ελλάδα
  • Αθλητισμός
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Άλλα Σπορ
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Βοιωτία
    • Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
    • Δήμος Λεβαδέων
  • Φθιώτιδα
    • Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας
    • Δήμος Λαμιέων
    • Δήμος Λοκρών
  • Φωκίδα
    • Δήμος Δελφών
    • Δήμος Δωρίδας
  • Παρνασσός
  • Στερεά
  • Ελλάδα
  • Αθλητισμός
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Άλλα Σπορ
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
iparnassos
Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
Αρχική Αθλητισμός

Συνέντευξη Τύπου για τον 8ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ”

17 Ιανουαρίου, 2024
σε Αθλητισμός
0 0
0
Συνέντευξη Τύπου για τον 8ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ”
0
SHARES
10
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας) την στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Παράρτημα Λιβαδειάς, διοργανώνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στη Λιβαδειά, τον 8ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου, «ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail».
   Για τη διοργάνωση παρεχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λεβαδέων κ. Νότης Αγνιάδης, ο Εκπρόσωπος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, Γενικός Γραμματέας ΕΑΣ και Γενικός Αρχηγός του ΑΚΟΛ κ. Γιάννης Μίγας, και ο Πρόεδρος του ΑΚΟΛ κ. Χρήστος Πολατσίδης. Την συνέντευξη συντόνισε η κα Αικατερίνη Κομνά.
  Ο κ. Αγνιάδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός πανελλαδικής εμβέλειας με πολλαπλά οφέλη για την Λιβαδειά. Παράλληλα ευχαρίστησε τον ΑΚΟΛ και όλους όσοι στηρίζουν τον αγώνα που πλέον έγινε θεσμός και προβάλλει την περιοχή, και στη συνέχεια μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Δημήτρη Καραμάνη υπογραμμίζοντας ότι η δημοτική αρχή αγκαλιάζει και τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
 Ο κ. Μίγας επεσήμανε πως η διοργάνωση είναι η μεγαλύτερη στην περιοχή σε ότι έχει σχέση με τους αγώνες ορεινών διαδρομών, και ευχήθηκε καλή επιτυχία και όλοι οι αθλητές να τερματίσουν υγιείς.
  Ο κ. Πολατσίδης σημείωσε ότι στον ΑΚΟΛ όλοι είναι περήφανοι για το υψηλό επίπεδο του αγώνα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι φέτος θα φιλοξενηθούν στην Λιβαδειά περίπου 1.300 αθλητές απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδας, αρκετοί εκ των οποίων κορυφαίοι, ενώ θα συμμετάσχουν και 4 αθλητές από τις Βρυξέλες.
Όπως είπε το μεράκι, η φιλοξενία και τοπική παράδοση είναι τα συστατικά της επιτυχίας ενώ καθοριστική είναι η συνδρομή των εθελοντών του Παραρτήματος Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Ένωση Έρευνας και Διάσωσης καθώς και του ΕΚΑΒ όπως και η συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.
 Στις τοποθετήσεις που ακολούθησαν ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λεβαδέων κ. Ανδρέας Σταματάκης εστίασε στη σημαντική συμβολή του Αγώνα Ορεινού Δρόμου «ΛΕΒΑΔΟΣ» για την ενίσχυση της εικόνας της πόλης μας, καθώς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χώρας, ενώ η συμμετοχή χιλιάδων αθλητών και αθλητριών συμβάλλει στην οικονομική τόνωση της τοπικής αγοράς. Τέλος, σημείωσε ότι ο ΑΚΟΛ με τα διάφορα αθλητικά του τμήματα προάγει τον αθλητισμό στην πόλη της Λιβαδειάς.
 Η Πρόεδρος του Παραρτήματος Λιβαδειάς του Ε.Ε.Σ. Αγγελική Μπίνιου σημείωσε ότι για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρέχει τις υπηρεσίες του με 4 πλήρως εξοπλισμένους υγειονομικούς σταθμούς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τεχνογνωσία που διαθέτει το Παράρτημα το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε ότι σχετικό ζητηθεί.
 Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς κ. Νίκος Ανέστης έκανε μια αναδρομή στα προηγούμενα χρόνια της διοργάνωσης και δήλωσε στο πλευρό του ΑΚΟΛ στο πλαίσιο της προσπάθειας να στεφθεί με επιτυχία και ο φετινός αγώνας.
 Ο «ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail» που βρίσκεται στην 1η θέση των ορεινών ημιμαραθωνίων πανελλαδικά, περιλαμβάνει δύο διαδρομές (24,2 χλμ. και 10,7 χλμ) που ξεκινούν από την όμορφη περιοχή των πηγών της Έρκυνας στην Κρύα, όπου τρεχούμενα νερά, αιωνόβιοι πλάτανοι, πέτρινα γεφύρια, παλιά βιομηχανικά κτήρια και μικροί καταρράκτες συνθέτουν το εξαιρετικό τοπίο της περιοχής.
ShareTweetSend
Παρακαλώ συνδεθείτε για να συμμετάσχετε στη συζήτηση
  • Ταυτότητα
  • Διαφήμιση
  • Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης
  • Δήλωση Συμμόρφωσης
  • Επικοινωνία
iparnassos_mainlogo

nowtopia_mainlogo © 2020 - 2021 | Designed with 💗 by ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ

Κανένα αποτέλεσμα
Προβολή όλων των αποτελεσμάτων
  • Βοιωτία
  • Φθιώτιδα
  • Φωκίδα
  • Παρνασσός
  • Αθλητισμός
  • Πολιτισμός
  • Εκδηλώσεις
  • Οικο-περιβάλλον
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Άρθρα και απόψεις
  • Εκλογές ΟΤΑ 2023

nowtopia_mainlogo © 2020 - 2021 | Designed with 💗 by ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ

Καλως ορισες πισω!

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας παρακάτω

Ξέχασες τον κωδικό σου? Εγγραφείτε

Δημιουργία νέου λογαριασμού!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για εγγραφή

*Με την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου.
Ολα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Σύνδεση

Ανακτήστε τον κωδικό πρόσβασής σας

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Σύνδεση