Σε αναστολή λειτουργίας βρίσκονται οι αναβατήρες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και κυρίως των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή.
Οι συνθήκες αυτές δεν επιτρέπουν την ασφαλή λειτουργία των αναβατήρων.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, η τελευταία χιονόπτωση σημειώθηκε στις 31/12/2025, με το ύψος χιονιού στη βάση να είναι 0 εκ. και στην κορυφή να φτάνει τα 30 εκ., ενώ η θερμοκρασία καταγράφεται στους -2,5°C.
Όσον αφορά την πρόσβαση προς το Χιονοδρομικό, όλοι οι βασικοί οδικοί άξονες παραμένουν ανοικτοί και χωρίς την ανάγκη αντιολισθητικών αλυσίδων:
• Διασταύρωση Αγόριανης – Κελλάρια
• Φτερόλακα Κάτω Πάρκινγκ – Κελλάρια
• Αμφίκλεια – Φτερόλακα Κάτω Πάρκινγκ
• Φτερόλακα Κάτω Πάρκινγκ – Φτερόλακα Πάνω Πάρκινγκ
• Πολύδροσος – Φτερόλακα Κάτω Πάρκινγκ
Οι επισκέπτες καλούνται να παρακολουθούν τις επίσημες ανακοινώσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου για νεότερη ενημέρωση σχετικά με την επαναλειτουργία των αναβατήρων και να λαμβάνουν υπόψη τις καιρικές συνθήκες πριν την αναχώρησή τους.



© 2020 - 2021 | Designed with 💗 by