Δεν πάρθηκε ομόφωνο ψήφισμα για την τραγωδία στα Τέμπη αφού η Λαϊκή Συσπείρωση κατονόμασε τα πολιτικά κόμματα ως υπαίτιους και η παράταξη του κ.Καραμάνη δεν θέλησε να συμμετάσχει γιατί αισθάνθηκε ότι δεν αποδίδεται η πρέπουσα σημασία στο γεγονός και έτσι χάνεται το νόημα και η ουσία του.
Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα απο το Δημοτικό Συμβούλιο Λεβαδέων και εκδόθηκε το ακόλουθο ψήφισμα απο την πλειοψηφία και την μείζωνα μειοψηφία του συμβουλίου που είναι το ακόλουθο:
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων κατά την συνεδρίαση του την Πέμπτη 9/3/2023 εξέδωσε κατά πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα :
Ζούμε ημέρες βαθιάς οδύνης και θλίψης. Μία αδιανόητη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς, κυρίως νέα παιδιά. Τα παιδιά μας.
To Δημοτικό Συμβούλιο Λεβαδέων εκφράζει την βαθύτατη οδύνη και τη συμπαράσταση στους συγγενείς των θανόντων και αγνοουμένων, καθώς και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών.
Όλοι όμως πρέπει να συμφωνήσουμε σε τρεις λέξεις. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
Μόνο με αυτόν τον δρόμο θα επιτελέσουμε το ελάχιστο χρέος μας για την αναζήτηση των αιτιών του δυστυχήματος, ώστε να μην συμβεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
Καμία απόπειρα συμψηφισμού. Ο σεβασμός στους νεκρούς και η δικαίωσή τους, επιβάλλουν άπλετο φως και δικαιοσύνη παντού!
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
Λόγω της σημαντικότητας του θέματος για ολόκληρη την κοινωνία μας εμείς σας ενημερώνουμε με το video που ακολουθεί για το προτεινόμενο προς ψήφιση κείμενο που ανέγνωσε η κ.Λαμπρινή Γερονικολού απο την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης για να έχετε συνολική άποψη για τις θέσεις όλων των Δημοτικών Παρατάξεων που βρίσκονταν στην αίθουσα του δήμου Λεβαδέων.