στην Ελάτεια για φιλανθρωπικό σκοπό
Στον σκληρό και καθημερινό αγώνα της μικρής Αθανασίας, που βρίσκεται σε στάδιο θεραπείας του μελανοκυτταρικού όγκου με τον οποίο διαγνώσθηκε, συστρατευόμαστε με έναν διαφορετικό αγώνα… Έναν αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ επίλεκτων της Εθνικής Ελλάδος και Παλαίμαχων του Λεβαδειακού!
Το παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 17:00 στο Γήπεδο της Ελάτειας, είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προκειμένου να ενισχύσουμε την οικογένεια της μικρής μας μαχήτριας!
Πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια του Δήμου μας, της Κοινότητας Ελάτειας, του Α.Ο. “Ελατειακός” και του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Ελπίς”, την οποία ευελπιστούμε να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε με την ίδια αγάπη που δείχνετε από την πρώτη στιγμή!
Ας ευχηθούμε όλοι μας να νικήσει η ζωή!!!