Μ ε την αυγή του νέου έτους ξεκινάνε τα έργα για το φυσικό αέριο στη Λιβαδειά.
Το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων γνωστοποίησε πριν από λίγο προς το δημοτικό συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση της δημοτικής αντιπροσωπείας που είναι εν εξελίξει ο Γιάννης Ταγκαλέγκας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Λεβαδέων, απαντώντας σε ερώτηση εκτός της ημερήσιας διάταξης, ανέφερε πως η έναρξη των εργασιών προσδιορίζεται για τις αρχές του νέου έτους, ενώ η παράτωσή τους θα συμπέσει με το τέλος της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου, στα τέλη, δηλαδή του 2023.
Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι κατά τη διετία αυτή, 2022-2023, η πόλη της Λιβαδειάς προβλέπεται να γίνει ένα εκτεταμένο εργοτάξιο.
Κι αυτό γιατί, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της δημοτικής Αρχής, για την εγκατάσταση του δικτύου θα χρειαστεί να ανασκαφούν συνολικά δρόμοι μήκους 52 χιλιομέτρων εντός του αστικού ιστού!